Overblik, sikkerhed og service

Vores mål er at være den virksomhed, som vores kunder anbefaler til andre. Det vil vi blandt andet opnå ved at være førende på sikkerhed, overblik og service.

Det er vigtigt for os, at alle kan færdes i sikkerhed på vores stilladser. Det gælder for vores kunder, såvel som vores ansatte. Derfor starter alle projekter med en projektplan, der sikrer konsistens og opmærksomhed på de væsentligste risici i projektet.

Naturligvis har vi kun uddannede stilladsmontører, som hver især kan udføre enhver opgave.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder

Når du vælger Falke Stilladser som samarbejdspartner, arbejder vi sammen med dig. Vores erfaring er, at nøglen til et godt projekt er tæt samarbejde, stram styring af opgaverne og ærligt håndværk.

Derfor arbejder vi hele tiden med at strømline vores processer fra planlægning til aflevering, så intet overlades til tilfældighederne. Mange års håndtering af både små og store opgaver har givet os det overblik, som vil give dig den bedste løsning.

Det er helt afgørende for os, altid at yde den bedste service til vores kunder. Du kan derfor altid forvente et færdigt og funktionelt stillads til den aftalte tid. Undervejs i projektet kan der ofte opstå nye arbejdsopgaver, som kræver justering på stilladset.

For at undgå kostbar spildtid, vil vi altid være klar til at rykke ud med kort varsel.

Christian Holst,
Direktør