Referencer

Vi har hos Falke Stilladser opbygget en bred kundekreds og leverer i dag stilladser til både private, håndværkere og entreprenører.

Der er ikke den opgave vi ikke påtager os, og vælger du Falke Stilladser, kan du være sikker på, at dit stillads står klar til tiden.

Du kan her se udtalelser, omkring opgaver vi har udført for:

Privat

“Falke Stilladser opsatte stillads til maling af vindskeder på vores to gavle. Stilladset var meget anvendeligt og passede perfekt til vores behov. Som privatpersoner, uden erfaring med stilladser, var det vigtigt, at vi kunne færdes sikkert på stilladset. Vi bemærkede knap nok, at vi stod i 6 meters højde.

Samtidig var folkene fra Falke Stilladser høflige og imødekommende, hvilket igen var med til at gøre projektet til en god oplevelse. Til andre kunder, der vil have tingene gjort til tiden, sikkert og til en rimelig pris, kan vi kun give vores varmeste anbefalinger.”

Med venlig hilsen

Familien Glarbo

Håndværker/entreprenør

“Som mindre tømrermester er det vigtigt, at stilladset står klart som aftalt. Dette har været tilfældet de gange vi har brugt Falke Stilladser. Samtidig har virksomheden været en god sparringspartner i forhold til at finde den bedste løsning til den pågældende opgave. Priserne er konkurrencedygtige, og man ved nogenlunde, hvad man kan forvente. Alt i alt, fuldt ud tilfredsstillende. Vi kan varmt anbefale Falke Stilladser.”

Christian Krarup Entreprise